Stitchbloggers

Stitchbloggers

Hej!

Ni har väl inte missat den nya garnportalen www.stitchbloggers.com som lanserades förra helgen? Hjärnan bakom projektet heter Nina Gillvén som driver nätbutiken www.favoritgarner.se. Jag har fått den äran att ingå i ett team av totalt 9 bloggare och designers som vill sprida inspiration kring allt som handlar om garn. Våran teamleader är den otroligt kreativa och begåvade Marie Rönnertz som de flesta nog känner igen som @bymimzan.

You haven´t missed our new website www.stitchbloggers.com which was launched this weekend. This website is started by Nina Gillvén who also runs the webshop www.favoritgarner.se and the talented Marie Rönnerts known as @bymimzan. We are 9 bloggers and yarn designers working together to inspire all crazy yarn-lovers!

Det här är de fantastiska tjejerna i stitchbloggerteamet uppifrån vänster:

This is the bloggers from the stitchbloggerteam from the left:

Mijocrochet / Johanna

AnnaVirkpanna

DIWY by Titti

Fingerscroched / Erika

Bymimzan (teamleader)

Frostvirka / Ellinor

Virkvisa / Lovisa

Annimia / Maria

MyDiy / My

Pysselofix / Helena

Förra helgen, dvs 27:e-29:e oktober var vi alla inbjudna till favoritgarners lager och butik i Kungsängen. Vi umgicks, åt gott, lärde känna varandra, virkade i massor och rörde oss runt i butiken för att hjälpa till och prata med kunder. Det var en mycket trevlig helg som gav oss alla massor av ny inspiration!

Last weekend we were all invited to favoritgarner´s shop to celebrate the opening. We had a lot of fun, eating, talking, crocheting, meeting customers and more crocheting! We all left filled with new inspiration!

Några tidningsintervjuer fick vi utstå och det känns ju jättekul att det jobb vi gör uppmärksammas och gillas! Du kan läsa reportagen själv här på LAND och på Upplands-BroBladet.

The newspapers were also interested and wanted to meet us and talk about this new website.

Med andra ord; vi hade en helt fantastisk helg och detta nya samarbete känns verkligen bra! Vi hoppas med detta kunna öka statusen på virkning som hantverk, skapa nytänkande idéer och överösa alla virktokiga människor i världen med inspiration!

We all had a fantastic weekend and we hope to fill you with inspiration! Follow us on our journey!

Följ oss gärna på vår resa!!!

2 kommentarer på “Stitchbloggers

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s