Övrig inredning · kuddar · Mina virkmönster · Patterns in english

Sweet dreams pillow

img_20180112_132540_544317888041.jpg

Jag har under en tid, tillsammans med övriga stitchbloggerteamet, fått testa garner från franska Phildar och Pengouine. Vi har känt och klämt, testvirkat och teststickat och utvalda sorter finns från och med idag tillgängliga hos www.favoritgarner.se. Huvudsakliga temat är chunky men där finns även tunnare guldkorn i sortimentet.

Together with the rest of the stitchblogger team Ihave been testing some new yarn from french Phildar and Pengouine. Now you can find our favourites at www. favoritgarner.se.

Idag tänkte jag bjuda på mönstret till den här mysiga kudden virkad i garnet Pingo dream som finns i 10 olika nyanser. Jag har använt två nystan vardera av färgerna beige, petale och acier. Virknål nr 8 (8mm). Passar kudde ca 50x50cm.

Today I want to share the pattern for my sweet dreams pillow case. I used the yarn Pingo dream, two balls of each colour; beige, petale and acier. Crochet hook 8mm. Fits a pillow approximately 50x50cm.

Mönster på svenska som PDF: Sweet dream pillow svenska

Pattern in english as PDF: Sweet dream pillow

2 kommentarer på “Sweet dreams pillow

  1. Hej!
    Superfint mönster, blev sugen på att testa. Du skriver virknål nr 8. Menar du 5,0 mm (heter 8 på mina virknålar) då eller 8,0 mm? Läste på favoritgarners hemsida när jag skulle köpa garnet att de rekommenderade 8,0 mm. Jag blev lite förvirrad (A) Tack på förhand! Med vänlig hälsning, Linn

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s