Mina virkmönster · Restgarnsprojekt · Väskor

Summer vibes

I samarbete med www.favoritgarner.se
In association with www.favoritgarner.se

Mönster för privat bruk. Se under ”om” för mer info.

Nu kommer äntligen mönstret till min sommarväska i färgglada hexagoner.
Finally the pattern for my summerbag in colourful hexagones is ready.

Jag är själv väldigt svag för bambuhandtag. Jag köper mina väskhandtag på loppisar. Ofta kan man hitta gamla uttjänta väskor med vackra handtag att ta tillvara. Annars har jag hört talas om att favoritgarner äntligen kommer att ta in ett sortiment med vackra väskhandtag! Till denna väska kan du välja vilka handtag du vill.
I love bag handles made of bamboo. I often buy my handles in second hand stores. I look for old bags and purses and only keep the handles and other details that could be useful. I have been told that favoritgarner soon will have some nice handles in the webshop. They also ship worldwide.

Mönstret till väskan hittar du som PDF med steg för steg-bilder på svenska: Summer vibes svenska
Pattern in english is availible here as a PDF in US-terms: Summer vibes english
När jag gjorde min väska använde jag mig av mitt 109-pack 10-gramsnystan Catona som jag fick tillsammans med Scheepjes studiopack designpaket. Detta designpaket använder jag även när jag väljer färger till nya projekt. Designtavlorna har magnetiska färgkartor och klämmor och sitter på väggen bredvid min dator.
For my bag I used my 109-pack 10 g catona balls. This 109-pack came with the Scheepjes studiopack with magnetic design boards.

Jag tänkte att jag skulle lägga upp färgerna som jag har använt här. Jag kompletterade med ett vitt 100-gramsnystan. Du skulle med fördel också kunna använda favoritgarners färdiga 10-pack till denna väska. Du kan se lite olika alternativ HÄR. Eller så väljer du helt egna färger, tänk då ca 100g vitt och ca 300g övriga färger.
I will show you which colours I choosed for this bag. I also bought one ball of white yarn, 100g. You could also use one of favoritgarner´s Catona 10-pack for this bag. You can see the alternatives HERE. Or you choose your own colours, 100 g white and approximately 300g other colours.

1520761957103

1520761640415

1520761350877

Tveka inte att fråga eller säga till om något verkar oklart eller konstigt. Jag försöker svara på kommentarer så snabbt jag kan! Tagga gärna @diwybytitti om du visar upp dina alster i sociala media. Lycka till!
Don´t hesitate to ask if something is wrong or doesn´t seems right. I try to anser my comments as quickly as I can. Please tag @diwybytitti if you show your bag in social medias. Good luck!

En kommentar på “Summer vibes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s