Okategoriserade

Första blogginlägget

Hej!

Det här blir mitt allra första blogginlägg på wordpress. Jag har ju tidigare funnits på www.virrkpannan.blogg.se. På grund av svårigheter att flytta över blogg inklusive bilder så har jag valt att lägga upp mina gamla mönster på nytt och passa på att uppdatera dem. Jag har också tänkt att en del mönster ska finnas tillgängliga på engelska. Det blir en stor utmaning för mig! Tack för att ni tittade in till min blogg!

 

Hello!

This is my very first post here at wordpress. Earlier you could find me at www.virrkpannan.blogg.se. Because of some difficulties importing my old blog with all the pictures, I have decided to make new posts with my old patterns and at the same time utdate the patterns. My ambition is that at least some of the patterns will be availible in english. This will be a big challenge for me. Thank you for visiting my blog!

En kommentar på “Första blogginlägget

  1. Thank you for taking the time to translate your patterns into English. I have been following your other blog for a while now and have just changed over to this blog in my RSS Feed Reader. I use Google Translate to translate your patterns but many people don’t know how to do that so thank you for the translation on your end. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s