Mönsterlänkar

”Minion Bob”

IMG_20170611_153925_890

Då och då lägger 4-åriga sonen in ett önskemål. ”snälla mamma kan du sy en minion till mig” hette det denna gång. Klart mamma fixar! Hittade superfina minion-mönster på engelska hos amigurumisfanclub. Med garnet catona från favoritgarner och virknål nr 2 snodde jag ihop en liten Bob. Bob blev glatt omhändertagen och lämnade inte sonens sida på flera månader!

Every now and then my 4-year old son wants me to make a toy for him. Mom, please can you sew a minion for me, he asked me one day. I found the perfect patterns in english at amigurumisfanclub. I used the yarn Catona which I bought at favoritgarner and a crochet hook 2 mm. Minion Bob is my favourite and also became my son´s favourite. Minion Bob did´nt leave my son´s side for a couple of months.

_20170611_154057

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s