Mönsterlänkar · Vantar, mössor & sjalar

Amorous av Katja Löffler

IMG_20170903_162714_147

Favoritgarner har fått in några nya färger i det underbara garnet whirl från scheepjes. Jag blev blixtförälskad i den grön-turkosa färgen peppermint patty cake och kände att jag behövde en ny sjal i denna färg. Eftersom jag själv inte är jätte van vid att virka sjalar sökte jag runt lite efter vackra mönster och hittade in till Katja Löffler på ravelry. Hennes gratismönster till sjalen Amorous finns på flera olika språk, bland annat Svenska. Mönstret är lättvirkat och sjalen blev helt fantastisk! Eftersom jag fått flera önskemål om sjalmönster ska jag träna lite för att senare kunna bjuda er på några egna mönster. Har redan ett på gång 🙂 Jag använde mig här av ett nystan och virknål nr 5.

New colours of the wounderful yarn ”whirl” arrived at the Favoritgarner`s webstore. I fell in love with the green-turqouise shade and wanted to make a new shawl in this colour. I searched the web for a nice pattern and fond this beautiful shawl amorous made by Katja Löffler. It´s a very nice and easy pattern and my new shawl is fantastic!!!

2 kommentarer på “Amorous av Katja Löffler

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s