Okategoriserade · Smått och gott · Tillbehör

Mina Perstorpsväskor

Jag tror inte någon har missat hur mycket jag gillar mina perstorpsväskor? Är uppe i tre stycken redan 🙈. När favoritgarner började sälja dessa underbara väskor i nätbutiken skaffade jag mig en vit perstorps original. Den vita blev det för att den skulle matcha inredningen i mitt vardagsrum och därmed få tillåtelse att stå framme med mina virkningar. En snygg förvaring!

Därefter ville jag ha en lite smidigare väska som jag kunde ta med mig på resor och liknande. Det blev då en sweden bag liten. En grön. Den är också flitigt använd… Till och från jobbet, på resor runt i sverige och nu senast för att hålla ordning på garnet till ett särskilt projekt.

Vid lanseringenav www.stitchbloggers.com fick vi oss en varsin nyligen framtagen favoritgarnerrosa väska med den nya supersnygga innerväskan. Den gillar jag verkligen! Så frågan är ju nu, hur många perstorpsväskor kan man ha innan man har för många? Inte ens nära än va? Tänkte skaffa en cykelväska till sommarn, men först måsta jag hitta en matchande cykel att hänga den på. Kylväskan är ju också praktisk eftersom min familj älskar utflykter. Några väskor till blir det nog i framtiden 😍

Favoritgarner har nu tagit över nätförsäljningen av perstorpsväskan och där kan du hitta just din favorit bland alla storlekar, färger och matcha med innerväskor!

En kommentar på “Mina Perstorpsväskor

  1. Jag har med tre väskor 😀 Två stora och en liten, innerväska (med mobilfack) till den lilla (Y) Älskar mina väskor och känner att jag måste ha några till 😛 Jag har ju ingen Originalväska, din vita ser snygg ut så kanske nästa på tur är en sån 😉 Perfekta att ge bort som födelsedagspresenter och julklappar är de med.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s