Höst · Mina virkmönster · Patterns in english · Tillbehör · Vantar, mössor & sjalar

Dusty diamond shawl

Vintern är här, alla julbestyr är avklarade, julmaten är snart uppäten och det nya året närmar sig. Vad passar bättre att börja det nya året med än en ny mysig sjal på virknålen? Så plocka fram julklappsgarnet, shoppa loss med era presentkort och ladda hem mitt allra nyaste sjalmönster! Hoppas att ni ska gilla mönstret lika mycket som jag gör. Jag har gjort två sjalar till mig själv efter mönstret och den gröna sjalen som används i steg för steg bilderna blev i babyborn size och adopterades av barnen till dockan.

Tagga gärna @diwybytitti om du visar bilder i sociala medier. Det är så roligt att se bilder på era färdiga alster! Öppen för feedback, maila om du har synpunkter eller frågor på virrkpannan@gmail.com så svarar jag så fort jag kan.

Garnåtgång:

Alternativa garnsorter:

Virknål 3,5 mm

Hämta mönstret som PDF här (obs, sista två varven på spetsen är reviderade 29/12): dusty diamond svenska

 

The winter is here, christmas hollidays, and soon we are celebrating a new year. Could you imagine a better start of the new year, than working on a new beautiful shawl? Therefore I want to share my new shawl pattern with you! I hope you will enjoy the pattern. Please tag @diwybytitti if showing pictures online, I love seeing pictures of shawls made with my patterns!

 Crochet hook 3,5 mm

Get the PDF pattern here: dusty diamond english

With love/ Diwybytitti

6 kommentarer på “Dusty diamond shawl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s