Övrig inredning · Mina virkmönster

Ampel med träpärlor

Jag blev sugen på att virka mig en ampel till vardagsrumsföntret. Jag hittade många fina mönster på nätet, men inget som jag tyckte riktigt om, så jag bestämde mig för att göra en egen variant. Jag använde mig av garnet Catona från favoritgarner, 2 nystan, ett av varje färg, en blomkruka, muskot 12 cm från IKEA och en näve träpärlor i olika färger. Jag blev väldigt nöjd med den och tänkte att jag skulle dela med mig av mönstret till er.

Mönster som PDF: Ampel med träpärlor

Pattern in english is coming soon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s