Mina virkmönster · Patterns in english · Vantar, mössor & sjalar

Bramble coctail shawl!

Hösten är nu här, världen skiftar färg, dagarna blir kortare och kylan kommer krypande. Då är det härligt att kunna gosa in sig i en härlig sjal! Sjalar får man aldrig för många av, jag har sjalar i alla möjliga färger och former och har dem på både inne och ute. Att virka på en sjal är också väldigt rogivande, denna sjal är gjort i ett enkelt mönster och passar perfekt som ”framför TV:n projekt”. Den som väntar på något gott… Jag vet att många gått och väntat på mönstret, så här kommer det!

Sjalen är virkad i Scheepjes whirl som du kan hitta HÄR. Det går naturligtvis att välja i princip vilket garn som helst. Väljer du ett tjockare garn så tar du en större virknål och sjalen blir lite större. Virknål 3,5.

Glöm inte att tagga @diwybytitti om du visar bilder på sociala medier.

BRAMBLE COCTAIL svenska

Autumn is here. The world is filled with colours, the days are getting shorter and it’s getting colder each day. Now it’s nice to wrap yourself in with a soft and warm shawl. You can never have to many shawls. This pattern is easy, repeating a few rows, and a perfect project for the tv sofa.

I’m using scheepjes whirl and crochet hook 3,5.

If you are using this pattern I would love to see the result. Please tag  @diwybytitti so I can see all your beautiful shawls.

BRAMBLE COCTAIL english

6 kommentarer på “Bramble coctail shawl!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s