Mina virkmönster

Virkade påskägg/crochet easter eggs

Hej!

Det var länge sedan sist. Idag skiner solen ute, snön smälter och jag känner att våren är på ingång. Inför förra påsken virkade jag påskägg att hänga i riset. Tycker att det är så fint med dessa små påskägg i spetsmönster. Jag har använt garnet sugar rush från Scheepjes som finns att köpa hos Favoritgarner. Denna påsk fyller min äldsta dotter 18 år! Hon blir vuxen! Jag hänger verkligen inte med i svängarna! Plötsligt känner jag mig väldigt gammal. Vi kommer att fira henne ordentligt med släkt och vänner. Jag passar också på att skicka massor av tankar till folket i Ukraina.

Mönster på svenska:

Hello!

I realized it was a very long time since I last published a pattern. Today the sun is shining and I can feel that the spring is coming! Last easter I made theese easter eggs and today I hade written the pattern and translated it into english as well. I have used the yarn sugar rush från Scheepjes which you can buy here at Favoritgarner. This easter my oldest daughter is turning 18, a grown up! How could this be? Suddenly I feel very old. We are going to celebrate her with family and friends. We are also sending lots of thoughts to the ukrainian people.

Pattern in english, US-terms:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s