Amigurumi · Jul · Mina virkmönster · Patterns in english

Virkad tomte/crochet gnom

Första snön dalade idag och inspirarede till ett nytt tomtemönster. Det börjar återigen bli dags att planera årets julbestyr. Denna jul kommer ju bli helt annorlunda än de vanliga jularna. Desto viktigare känns det för mig att ordna med ett riktigt julmysigt hem!

The first snow has arrived here today, and i got the inspiration for this new crochet gnom. Soon it´s time to plan for the christmas and this year´s christmas is going to be a bit different than usual. Therefore i feel that it is even more important for me to get this wounderful christmas feeling at home.

Tomten är virkad i Scheepjes catona i färgerna röd, grå, vit och lite restgarn beige. Ett nystan av varje färg räcker åtminstone till 2 tomtar. Virknål 2,5 mm. Storlek: 17 cm hög från fot till luvtopp. Mönster PDF kan du ladda hem här:

Yarn: Scheepjes catona, colours red, white, grey, and some beige leftover yarn. One ball of each will be enough for at least 2 gnoms. Crochet hook 2,5 mm. Size: 17 cm higt (6,69 inches). Pattern as a PDF-file in english (US-terms) is awailible here:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s