Övrig inredning · kuddar · Mina virkmönster · Patterns in english

Aquarel kuddfodral, Aquarel pillowcase

 

Hej!

Nu är julen slut och likaså julledigheten. Hoppas att ni haft det lika trevligt som jag. Under julledigheten har jag färdigställt två nya kuddar som pryder min soffa. Detta kuddfodral är virkat i Scheepjes Soft fun aquarel (11 nystan), men det går utmärkt att använda både vanliga soft fun och soft fun denim, eller varför inte kombinera de tre för härliga mönster- och färgeffekter. Kudden slukar en hel del garn, men det är värt det. Det blir en fantastisk känsla och den håller formen finfint trots hårt användande. Jag har fått många frågor om vart jag köpt min kudde, vilket jag tar som en komplimang.

Kuddfodralet passar en innerkudde med måttet 50×50 cm.

Här kommer mönstret: Aquarel kudde

Hi,

Now the cristmas is over, as well as the celebrating. Now it´s time to relax in my own sofa, watching TV. I have made 2 new pillows this holliday. This braided pillow case is made with Sceepjes soft fun aquarel (11 balls), you can also use soft fun or soft fun denim. Why not using the three together for nice colour effects.

I have got a lot of compliments for this pillow, and my guests asked me where I bought the pillow, that I take as a compliment. 

The pillowcase fits a pillow 50×50 cm

And you find the pattern here as a PDF: Aquarel pillow case

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s