Mina virkmönster · Patterns in english · Restgarnsprojekt · Väskor

Grannybag/Mormorsväskan

 

I samarbete med: In collaboration with:      favoritgarner  gicona

Nu är det här, mönstret som varit efterfrågat på min instagramsida. Väskan har legat undanstoppad över vintern och jag har helt enkelt glömt bort att jag hade lovat er ett mönster. Men här kommer det!

Finally, I can present the pattern I have promised you a long time ago. The granny bag pattern. I hope you will enjoy crocheting this bag. I just love granny squares!

Garnåtgång: totalt 300g Scheepjes catona, jag använde 3 st 50-gramsnystan som bas och sedan restgarner från andra projekt. Har du inga restgarner kan du välja att köpa 3 st 50g-nystan i olika färger, eller 6 st 25 g-nystan i olika färger (finns bara i butiken), eller andra kombinationer. Du kan köpa färdiga garnpaket här om du vill göra samma färger som på någon av mina två väskor. Smidigt och enkelt med snabb leverans!

Yarn: 300 g Scheepjes catona. I used 3 balls 50g each of the main coulor, and left over yarn for the squares. You can buy 3 balls 50 g of each, mixed colours if you don´t have left over yarn lying around. To make it simple you can order a yarnpack here if you would like to make a bag with my coloursettings.

Storlek: Väskan är ca 43 cm lång och 36 cm bred, axelbandet är ca 64 cm, men det kan göras kortare eller längre efter önskemål.

Size: 43×36 cm. The bag strap is 64 cm, but can be adjusted.

Mönster:

Mönster på svenska som PDF-fil: Mönster 113-1048 – Väska av mormorsrutor

Pattern in english (US-terms) as a PDF-file: Pattern 113-1048 – Granny square bag

Jag hoppas att ni gillar mönstret. Ni har väl inte missat mönstersidan GICONA ? Där finns en hel uppsjö virkmönster, både från mig och andra designers. En riktig guldgruva! Tagga gärna @diwybytitti om du visar ditt alster i sociala medier, det är så kul att se era varianter gjorda av mina mönster!

I hope that you are going to enjoy the pattern. You haven´t missed the yarnsite Gicona?There you can find a treasure of crochet patterns, from me and other designers. Take a look! Please tag @diwybytitti if you show your bag in social media, I would love to see your creations!

 

 

2 kommentarer på “Grannybag/Mormorsväskan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s